Najnovšie recenzie zo sekcie Access pointy a routery
- koniec problemom s rychlostou internetu
- pokryje signalom cely dom
- Super vec na prenos
- Nerozumiem na čo je dobré meniť IP v PC aby som sa vedel napojiť na nastavenie anteny!.?
Super vecička. Nieje čo vitknúť! Som spokojný. Pre lajka trošku šalamúnske nastavovanie, ale ujo youtube pomôže!
- velkost pokrytia
super routre,lahka instalacia,prehladna aplikacia,sila signalu super,stabilne pripojenie
Produkt perfektne funguje ako rozšírenie routera TP-Link EC225-G5 ktorý je na poschodí a router Archer C64 je na prízemí RD a vzduchom prenáša plný signál. Odporúčam.
- jednoduche a prehladne nastavenie
- pridavany ako AiMesh na rozsirenie siete
- lahsi a hlavne lacnejsi ako mame prvy router od Asusu
- Ako vzdy plna spokojnost s vyrobkami od Asusu
- zatial nic
- 4 x LAN
Zdá sa , že signál GSM dosť kolíše.
Zatiaľ funguje dobre.
- Jednoduchá základná konfigurácia
- Nevyhovujúci (žiadny) manuál!
Dodávaný jednoduchý návod je určený iba na inštaláciu. Základné nastavenia je možné urobiť aj bez tohto návodu, na základe skúseností z inými typmi. V prípade využitia zložitejších konfigurácií nie je k dispozícii žiadny popis prostredia, skratiek a použitých pojmov. Podrobný manuál nie je k dispozícii ani na webových stránkach (ani v inom jazyku).
- Rýchlosť
- zle sa manipuluje so SIM kartou
TP-Link Archer C6 v3.2
Pridané: 23. novembra 2024
(naposledy upravené 29. novembra 2024)
Zakúpený v planeo.sk
- Dobrá rýchlost a výkon
- Kvalitné a spoľahlivé
- Slušný dosah WiFi aj kvôli BaemFormingu. Veľmi sa mi zlepšilo pokrytie v dome oproti môjmu 7 ročnému routru. Možnosť vytvoriť AiMesh sieť, ale ani ju nepotrebujem.
- Wifi 6 aj na 2,4Ghz.
- Rodičovská kontrola
- Blokovanie infikovaných stránok
- VPN server IPsec/L2TP
- Prehľadná ASUS aplikácia v mobile
- Webové konfiguračné prostredie AsusWRT je uživateľsky prívetivé s rýchlou odozvou
- Výborný pomer cena/výkon
- IT odborník si môže nakonfigurovať veľmi veľa parametrov cez AsusWRT
Nevýhodu som zatiaľ nenašiel.
- Lahka instalacia
- Zobrazuje iba jedno SSID, nie zvlášť pre 2,4 a 5 GHz.
- Jednotuché nastavenie základných parametrov.
- Možnosť nastavenia času vypnutia Wifi, úspora elektr.energie.
- Možnosť ovládania cez applikáciu Tether.
- Nemá manuálne vypnutie wifi tlačítkom,
- Keďže som pri kúpe neuviedol verziu, dostal som v. 1.0, hoci sa predáva už v.2, ktorá je o niečo lepšia...
Zatiaľ funguje, ak je pripojený do WAN od Antiku, je potrebné volať podporu aby ho registrovali a sprístupnili internet.
- Obsahuje Mesh
- Nie je pripravený k okamžitému použitiu
Všetko treba nastavovať samotným zákazníkom. Treba sa predtým poradiť s odborníkom na tento výrobok.
- Veľmi ľahké všetko nastaviť cez aplikáciu
- Pekne je vidieť v aplikácii, ktoré zariadenia sú online, offline, napojené na WiFi alebo kábel
- Cez aplikáciu možne spraviť reštart WiFi routera
- Celkom dobrý vysielací signál v zmysle dosahu v rodinnom dome, ale očakával som ešte silnejší
- Pekný image
WiFi router odporúčam. Menil som ho za asi 8 ročný dvojanténový a dúfam, žr vydrží aspoň tých 8 rokov.
Super ..Nema chyby ...
Asus RT-BE88U
Registrovaný používateľ
Pridané: 20. novembra 2024
(naposledy upravené 20. novembra 2024)
Zakúpený v K24.sk
- Wifi 7
- 8 x Lan
- Software
- Chýba tri band
Asus rt-be88 je slušný router ktorým nič nepokazíte. Ak ste stará škola a zariadenia zapájate najradšej káblom tento router je možná náhrada za riešenie router + switch. WAN vstup má 10Gbit a následne 4 ďaľšie výstupy podporujúce 2.5 Gbit.
Ako nevýhodu by som uviedol chýbajúci tri band.
- Pekne vyzerajúci produkt
- Veľmi ľahko sa nastavuje a páruje s ďaľšou MESH jednotkou
- Funkčné a prehľadné WEB rozhranie a aj aplikácie
- Možnost nastavenia času vypnutia LED
- 4x LAN/WAN porty
- Skvelý dosah a rýchlosti
- Wi-Fi 6
- Ak už máte nejaké proukty od Xiaomi doma, je fajn že všetko obslúžite v jednej aplikácii a netreba inštalovať zase daľšiu
- Aj keď niektoré stránky uvádzajú v popise že obsahuje rodičovskú kontrolu - tak neobsahuje (možno raz vďaka Update)
Odporúčam rozdeliť 2.4GHz a 5GHz frekvencie a nemať ich zlúčené. Je to neduh asi všetkých routerov že vás hocikedy pripája zbytočne na 2.4GHz aj keď ste blízko routeru, a prichádzate tak o rýchlosť. Je to tak na každom zariadení preto to neberiem ako negatívum výrobku, skôr technológie či funkcie ako takej. Na druhú stranu takto máte pod kontrolou na aké pásmo sa kedy chcete pripojiť. Na druhú stranu ak máte doma chytré zariadenia, skoro všetky fungujú len na 2.4GHz.
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »